Touchscreen monitor

Van 7 tot en met 22 inch

Touchscreen monitor
  • Windows, Mac, Linux en compatible
  • Betrouwbaar multi-touch paneel
  • Veelzijdige montagemogelijkheden

Bekijk alle touchscreens

 

Touchscreen monitor

Stevige & betrouwbare touchscreen monitoren

Onze touchscreen monitoren zijn veelzijdig en zijn wereldwijd terug te vinden in tal van applicaties. Zo worden de monitoren ingezet als HMI display voor machines, ingebouwd in voertuigen en machines, in publieke ruimten of in stoffige industriële omgevingen.

We ontwerpen en produceren onze touchscreen monitoren voor continu en professioneel gebruik. Iedere Beetronics touchscreen wordt geproduceerd met hoogwaardige componenten en ondergaat een uitgebreide kwaliteitscontrole die een jarenlange nauwkeurige werking garandeert. Dankzij het IP65 front panel zijn al onze touchscreens water- en stofdicht.

Touchscreen monitor

Ontworpen voor professioneel gebruik

Onze touchscreen monitoren zijn ontworpen voor gebruik in professionele omgevingen. De touchscreen monitoren beschikken over tal van eigenschappen die het makkelijk maken ze te installeren en configureren. Zo beschikken de aanraakschermen over een dimbaar paneel, kunnen ze eenvoudig worden ingebouwd of aan de wand bevestig worden en ondersteunen ze een breed inputvoltage van 9-33 volt.

All Beetronics touchscreens zijn uitgerust met een IP65/Nema4 multitouch paneel, welke het touch scherm water- en stofdicht maakt. Ideaal voor industriële omgevingen of buitengebruik. 

9 - 33 voltage range Easy to embed IP65 Waterproof and Dustproof Dimmable backlight   

Touchscreen monitor

Duizenden tevreden gebruikers

De Beetronics touchscreen schermen worden dagelijks door duizenden gebruikers ingezet. Niet alleen in België, maar wereldwijd. De compacte aanraakschermen en zijn in tal van applicaties terug te vinden. Zowel bij de lokale integrator als bij de multinational duizenden kilometers verderop.

We zijn er trots op dat veel toonaangevende bedrijven en organisaties onze touchscreens gebruiken en blijven inzetten voor hun display projecten.

Touchscreen monitor
Zeer positieve ervaring. Snelle levering, goede service, goed product
Daimler AG
Wij gebruiken Beetronics monitoren eenvoudigweg omdat ze eenvoudig te installeren zijn en uitermate geschikt zijn voor continue gebruik.
Bascom Camera Systems
Overzichtelijke website, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
ENDO INDUSTRIAL

Hulp of advies nodig?

Vraagt u zich af welke touchscreen monitor voor uw applicatie geschikt is? Met onze jarenlange ervaring kijken we vakkundig welke displayoplossing het best geschikt is voor uw toepassing.

  • Advies van een specialist 
  • Gratis support
  • 14 dagen retourtermijn

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag  van 8:30 tot en met 17:30
Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 03 808 1603.

Offerte Contact

Touchscreen monitor
4.9/5 van 300+ reviews
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Vragen? Bel ons op: 03 808 1603