Touchscreen support

Glas dikte

Alle touchscreens beschikken over een IP65 front paneel van gehard glas. Deze maakt het frontpaneel van de touchscreen monitoren water- en stofdicht.

De totale dikte van het glazen frontpaneel bedraagt 2.0 mm. Onze touchscreens kunnen van beschermende of ontspiegelende folie voorzien worden. De folie mag maximaal 2.0mm dik zijn en dient aangebracht te worden zonder lucht tussen het paneel en de folie. Een dikkere folie of lucht tussen de lagen kan de nauwkeurigheid van het touchscreen verminderen.

Nieuw account aanmaken?
#replace title#