Touchscreen support

Aansluitingen

Beetronics touchscreens hebben een universeel PCB board. Alle touchscreens beschikken dus over dezelfde aansluitingen, functionaliteiten en hetzelfde OSD menu. Het PCB board is veelzijdig en beschikt over zowel HDMI, VGA, RCA als BNC (CVBS) video ingangen.

Daarnaast beschikt ieder touchscreen over een USB 2.0 poort welke zorgt voor de aansturing van de touch functionaliteit, een AUX ingang + uitgang en een aansluiting voor een optionele externe dimmer.

Alle Beetronics touchscreens beschikken over een USB media poort. Deze kan gebruikt worden om gangbare bestandsformaten af te spelen, maar ook om externe apparatuur van stroom te voorzien. Bijvoorbeeld een Raspberry PI of een een Android Media box. De USB 2.0 poort levert tot 5V - 500mAh wanneer de monitor is ingeschakeld.

De aansluitingen bevinden zich aan de achterzijde van de monitor en zijn naar onderen gericht. Zo kan de monitor eenvoudig geintegreerd worden in iedere applicatie.

HDMI
HDMI
VGA
VGA
BNC
BNC
RCA
(video)
RCA
3.5mm
(ingang)
AUX input
3.5mm
(uitgang)
AUX output
USB
(touch)
USB touch