Garantie & reparatie

Garantie

Op alle producten van Beetronics zit standaard 2 jaar garantie. De garantie dekt ieder defect aan het apparaat ontstaan bij normaal gebruik binnen de garantietermijn.

Gedurende de garantie termijn zal Beetronics afhankelijk van het defect het product kostenloos repareren of vervangen. Functioneert uw product binnen 2 jaar niet naar behoren, dan voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Nieuw account aanmaken?
#replace title#