Expert in professionele monitoren

Beetronics produceert monitoren en touchscreens voor professioneel gebruik. Onze displayoplossingen zijn wereldwijd terug te vinden in tal van applicaties. Zo worden de monitoren ingezet in onder andere de audiovisuele branche, scheepvaart, omroepwereld, gezondheidszorg, industrie en beveiligingsbranche. Alle monitoren worden geproduceerd met hoogwaardige industriële componenten welke een betrouwbare werking garanderen. 

Bekijk alle monitoren

Experts in small monitors

Ontworpen voor professioneel gebruik

We ontwerpen en produceren onze monitoren voor professioneel gebruik. De monitoren overtuigen door een slim ontwerp te combineren met een perfecte beeldkwaliteit en een betrouwbare werking. Iedere Beetronics monitor wordt geproduceerd met hoogwaardige industriële componenten en ondergaat een uitgebreide kwaliteitscontrole.  De monitoren beschikken over tal van configuratiemogelijkheden en zijn geschikt voor continu gebruik.

Beetronics team

Snelle en langdurige beschikbaarheid

Beetronics monitoren worden wereldwijd geïntegreerd in zeer uiteenlopende applicaties. We begrijpen het belang van een snelle levering en een langdurige beschikbaarheid. We zorgen er dan ook voor dat al onze monitoren ruim op voorraad zijn en ook op de lange termijn beschikbaar blijven. Zo garanderen we dat onze displayoplossingen altijd op het juiste moment en op de juiste plaats kunnen worden ingezet.  

Voorraad Beetronics

Duizenden tevreden gebruikers

De Beetronics monitoren worden dagelijks door duizenden gebruikers ingezet. Niet alleen in België maar wereldwijd. De monitoren zijn in tal van applicaties terug te vinden. Zowel bij de lokale integrator als bij de multinational duizenden kilometers verderop. We hebben al veel mooie bedrijven en organisaties van onze monitoren mogen voorzien. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Beetronics

Team van display experts

Vraagt u zich af welke monitor voor uw toepassing geschikt is? Bij Beetronics staat dagelijks een team van display specialisten klaar om u daarbij te helpen. Met onze jarenlange ervaring kijken we vakkundig welke displayoplossing het best geschikt is voor uw toepassing. Hierdoor bent u verzekerd van de voor u optimale invulling van het project. We delen onze expertise graag. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag  (8:30-17:30) op 03 808 1603 of per e-mail op info@beetronics.be.

Beetronics team